Autor: 021.rs

Novi Sad
07.02.2022.
14:59 > 15:01
Četvorica vozača terete se za nasilničku vožnju jer su tokom vikenda u Novom Sadu, Srbobranu i Žablju vozili sa više od dva promila alkohola u organizmu.
  • Brat

    08.02.2022 14:27
    Pesaci
    Sve najgore pesacima koji izlecu van pesackog i koji prelaze na crveno. To je osnovna kultura a ne poznavanje propisa. Posle neko ih udari i treba da ih zale, pesak koji prelazi van pesackog ili na crveno je samoubica i zasluzuje zatvor. Ako hoces da se ubijes onda skaci sa mosta ne bacaj se pod tudji auto.
  • Milos Pugelj

    07.02.2022 15:49
    Svakome se desi jednom...sve ove koji savesno krse vec izdane prekrsaje dozivotno oduzeti vozacku, sacekati ih sledeci dan malo dalje od ulice di stanuju i ako voze oduzimati auto dali fico ili Audi crni. Ubice nase dece koliko samo citam udarene dece i pesaka svaki dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna